Jakuzzi karbantartás 5 lépése
- írta: Peitli Csilla
- 2024.04.22
Egy otthoni jakuzzival nem csak az öröm jár, hanem a víztisztítás és a rendszeres karbantartás is. Hogy mi az az 5 lépés, amit 4-5 havonta érdemes megcsinálni az a SpaTrend Wellness és Életmód magazin műsorából kiderül. Emellett betekintést nyerhetsz a legújabb kerti bútor trendekbe és egy grill recept is elkészül a Broil King gázgrillen!
A fél órás magazinműsor mindig izgalmas témákkal jelentkezik a wellness, a kert és a grillezés témakörében. A mostani adás egy tavasszal nagyon fontos témával kezd: a jakuzzi vízcserével. A nem megfelelő víztisztaság az első számú oka a jakuzzi hanyagolásának, amit egy pár lépéses rutinnal könnyedén elkerülhetünk. Vezse Roland, a SpaTrend ügyvezető igazgatója megmutatja a vízcserekor szükséges 5 lépés mindegyikét, és hasznos tanácsok is elhangzanak a vegyszerezésről, a sorrendről és a víz leengedésének leggyorsabb módjára is fény derül.
Negyed vagy ritka használat mellett fél évente esedékes vízcsere garantálja, hogy aztán egy egész évszakon keresztül zavartalanul élvezhesd az otthoni wellnesst, mindössze heti 5 perc vízkezeléssel!
A masszázsmedencék után a kerti bútor trendek következnek, amelyek egyre inkább a kényelmet helyezik előtérbe. A prémium kategóriás kültéri bútorok időjárásálló volta és praktikussága megmaradt, de anyaghasználata és kényelme is a beltéri bútorok otthonosságát idézik meg.
A műsor második felében a grillezésé a főszerep. Először egy gazdag, keleties lecsó készül a Broil King gázgrillel sok-sok zöldséggel egy különleges ízvilággal, majd kilátogatunk a Szezonnyitó Grillfesztiválra is. Ez az egész napos rendezvény hagyományosan tavasszal indítja a legtöbbek által prefert grillezési időszakot helyszíni sütéssel, izgalmas programokkal és rengeteg tanáccsal. A fesztiválon profi séfek készítették az ételeket a lehető legváltozatosabb grill felhozatal segítségével. A kanadai gázgrill (Broil King) mellett, volt kamado (Kamado Joe), okos grill (Masterbuilt), pizzasütő kemence (Alfa Forni) és a kötöttségek nélküli grillezés mestere, a fatüzeléses OFYR is kivette a részét a kóstolók készítéséből.
A fesztivál remek lehetőség, hogy működés közben nézzék meg az emberek a grilleket és megtanuljanak bánni velük már a vásárlást megelőzően. Bármennyire is érdekelnek a grillek, éhesen ne kezd bele ebbe a részbe, mert a sok ínycsiklandó falat látványa kínzás az éhezőnek.
Ha a látottakat figyelve te is kedvet kaptál a grillezésre vagy a grillek kipróbálására, akkor látogass el a SpaTrend grilloktatására, itt is rengeteget tanulhatsz a grillekről, az alapanyagokról és a különféle grill technikákról!
Készülj a nyárra a SpaTrend Wellness és Életmód magazinnal, amelynek részei visszanézhetőek a Youtube-on!