Bárány nyak és lapocka low and slow
- írta: --DELETED--
- 2020.04.26
“A szopós bárányhoz recept igazából nem is kell, ez az ártatlan jószág, bárhogy készítik, mindenképp finom.” ...
BővebbenSéf adatok:
Név:“A szopós bárányhoz recept igazából nem is kell, ez az ártatlan jószág, bárhogy készítik, mindenképp finom.” ...
BővebbenTalán nincs még egy olyan magyar étel, amit annyi féleképpen értelmeznek és készítenek, mint a Brassói aprópecsenye. A különböző táborok ...
BővebbenSokunk szíve csücske a PACALPÖRKÖLT. Rengeteg helyen fogyasztják és imádják a pacalt. Kultikus alapanyag ez többek között Erdély, Olasz, Francia, Spanyol, ...
BővebbenA kacsacombot leginkább a sertéscsülökhöz tudnám hasonlítani. Mindkettőről elmondható, hogy a csonton van egy zsírszegény húsköteg, felette egy zsírréteg és ...
Bővebben