Fokhagymás - oregánós fűszerkeverék
- írta: SpaTrend
- 2014.11.18
Ha kimérted a fűszereket és felaprítottad a fokhagymát, akkor az a legegyszerűbb, ha mindet egy zacskóba teszed és jól összerázod ...
BővebbenSéf adatok:
Név:Ha kimérted a fűszereket és felaprítottad a fokhagymát, akkor az a legegyszerűbb, ha mindet egy zacskóba teszed és jól összerázod ...
BővebbenA hagymát, a fokhagymát, a gyömbért és a mentát tedd egy aprítóba, és dolgozd egészen apróra a hozzávalókat.Ha ez megvan, ...
BővebbenA szósz könnyen elkészíthető a hozzávalók elkeverésével, de a boróka bogyó ízléstől függően ki is hagyható az összeállításból.Ezután már rögtön ...
BővebbenA jalapeño zselét melegítsd meg egy kisebb lábasban. Nem kell forralni, elég, ha kissé folyóssá válik. A tűzről levéve add ...
BővebbenA mártás ízgazdagságának egyik alapfeltétele, hogy a nyárson sült húsból csöpögő zsírt összegyűjtsd, és azt használd fel a készítéshez. Így ...
BővebbenA hozzávalókat keverd össze egy főzésre alkalmas edényben, majd forrald fel a keveréket.Néhányszor megkeverve főzd addig a szószt, amíg körülbelül ...
Bővebben