Vörösboros báránycomb nyárson sütve
- írta: Peitli Csilla
- 2022.04.12
Egészben sült bárány comb zöldfűszerekkel és vörösborral ízesítve. ...
BővebbenSéf adatok:
Név:Egészben sült bárány comb zöldfűszerekkel és vörösborral ízesítve. ...
BővebbenKivülről szépen megpirult, belül szaftos bbq csirkemellel nem tévedhetsz. Ízekben és állagban is remek. ...
BővebbenA grillezett kolbász az egyik leggyakoribb alapanyag a rácsokon a húspogácsa mellett, de még mindig van hova fejleszteni ezt a ...
BővebbenA grillezés során nagyon sokat számít, hogy milyen eszközöket és kiegészítőket használunk. Egy jó eszközt jelentősen könnyebb, és kényelmesebb használni, ...
BővebbenA japános ízvilág remekül áll a lazacnak, ami egy kis citrommal megbolondítva igazi csemege. ...
BővebbenEgyszerű fűszerezésű csirkedarabok, amelyeknek mégis kellően különleges és intenzív az íze. ...
Bővebben