Házi görög pác bárány bordához
- írta: Peitli Csilla
- 2022.04.13
Ez a friss, házi pác szinte bármilyen húshoz felhasználható, de kifejezetten jól megy bárányhoz. Akár szeletben, akár nyárson sütve készül ...
BővebbenSéf adatok:
Név:Ez a friss, házi pác szinte bármilyen húshoz felhasználható, de kifejezetten jól megy bárányhoz. Akár szeletben, akár nyárson sütve készül ...
BővebbenA sonka egy hamisítatlan húsvéti klasszikus fogás, amit most a grillen is elkészíthetsz és az ünnepi vacsora fénypontjává teheted! ...
BővebbenEgészben sült bárány comb zöldfűszerekkel és vörösborral ízesítve. ...
BővebbenKivülről szépen megpirult, belül szaftos bbq csirkemellel nem tévedhetsz. Ízekben és állagban is remek. ...
BővebbenA grillezett kolbász az egyik leggyakoribb alapanyag a rácsokon a húspogácsa mellett, de még mindig van hova fejleszteni ezt a ...
BővebbenA grillezés során nagyon sokat számít, hogy milyen eszközöket és kiegészítőket használunk. Egy jó eszközt jelentősen könnyebb, és kényelmesebb használni, ...
Bővebben