Villantós vacsora ötletek a Parfüm séftől

Az ételek élvezete az orral, a finom illatokkal kezdődik. Ezt követi a látvány, majd csak ezután jutunk el odáig, hogy megízleljük az ínycsiklandó ételeket. Jól tudja ezt Bíró Botond Boldizsár, a Parfün séf, aki lakáséttermében különleges gasztronómia élményekkel kényezteti az összes érzékszervet. Lessétek el tőle egy három fogásos vacsora készítésének módját!


A SpaTrend Expo Live különös hangsúlyt fektet a kültéri kikapcsolódás szegmensén belül a grillezésre és a grillen készíthető ételekre. Éppen ezért az élőben követhető rendezvény minden napján megtekinthettetek egy-egy neves szakácsot, séfet, akik tudásuk legjavát sűrítik a műsoridőbe. Ezúttal egy izgalmas háromfogásos menüt főzhettek végül a Parfüm séffel, aki az első vágástól a tálalásig megmutat mindent.

A rákos-avokádós előételtől, a kacsamellen át egészen a körtés desszertig minden az ízek és illatok harmóniájáról szól, amelyek olykor igen szokatlan párosításokat eredményeznek, de a végeredmény magáért beszél. Kövesd bátran a videóban látottakat, és biztos hogy te is olyan vacsorával lepheted meg szeretteidet, ami sokági emlegetnek majd.

Kezdő vagy még a grillezésben vagy szeretsz kísérletezni? Bármi is a helyzet, az Expón felvett két videóból könnyedén elkészítheted a Béterv lakásétterem séfjének menüsorát és még gasztronómiai érdekességgel is gazdagodhatsz közben. Ne hagyd ki!

Ha szeretnél te is személyesen részt venni az online követhető SpaTrend Expo eseményén, és hasznos tanácsokat, érdekességeket vagy a kültéri kikapcsolódást támogató termékeket megismerni, kövesd a programokat Facebookon vagy iratkozz fel a Youtube csatornára és nézd vissza az adásokat, amikor kedvet tartja!

>
Kérünk, hogy az optimális felhasználói élmény érdekében fogadd el a sütiket.