Sushi készítési tanácsok a Sushi Shei étterem szakácsától
- írta: Peitli Csilla
- 2020.05.14
A sushi elég megosztó fogás, amit valaki imád, más meg el sem tudja képzelni, hogyan lehet szeretni a nyers hallal készült rizstekercset. Bármit is gondolsz erről az ételről, mi arra biztatunk, hogy semmiképpen ne írd le, amíg nem kóstoltad az autentikus változatot. Ezt most akár otthon is megteheted a Sushi Shei japán étterem szakácsa segítségével.
A kültéri kikapcsolódást népszerűsítő SpaTrend Expo idén élőben követhető több csatornán is, ahol nemcsak izgalmas programokkal, hanem változatos gasztronómia élményekkel is gazdagodhatnak a látogatók. A héten készültek már grillfogások, így most a frissebb ízeké a főszerep. A Sushi Shei szakácsa, Nyul Tamás a sushi készítésének titkait és technikáit hozta el nektek, amelyet a videóból te is elleshetsz.
Érdekel milyen típusai, formái és elkészítési módjai vannak a szusinak? Szeretnél ellesni a kifordított szusi elkészítésének titkait? A kérdéseidre választ kaphatsz a videóból, ahol szó lesz többek között az igazi szusi rizs főzésének mikéntjéről, az el nem hagyható lépésekről és a feltekerés, felvágás látszólagos egyszerűségéről.
Ha szeretnél te is személyesen részt venni az online követhető SpaTrend Expo eseményén, és hasznos tanácsokat, érdekességeket vagy a kültéri kikapcsolódást támogató termékeket megismerni, kövesd a programokat Facebookon vagy iratkozz fel a Youtube csatornára és nézd vissza az adásokat, amikor kedvet tartja!