Nyári gyorskaja a grillről
- írta: Peitli Csilla
- 2018.05.22
A legnagyobb nyári forróságban keveseknek van kedve a főzőlap mellett görnyedve készíteni a vacsorát. Ilyenkor jöhet a grill, amely a szabad levegőn, lehetőleg árnyékos helyen, pillanatok alatt elkészíti az egész család számára a kövön sütött pizzát.
A sütőben sült pizzához képest a grilles változatnak több előnye is van:
1. nyáron nem kell a lakásban bekapcsolni a sütőt, hogy még jóval az étel elkészítése és lefogyasztása után is csak úgy ontsa magából a meleget!
2. A grilleket a magasabb hőfokra fel lehet fűteni, így a pizza gyorsabban és ropogósabbra sül!
3. Kellemes füstös ízt kap a pizza a grillen, amitől még autentikusabb lesz az ízélmény!
4. Kiegészítőként kapható olyan pizzasütő kő a grillekhez, amitől a pizzatészta tökéletesen átsül és középen is ropogós lesz a rövid sütési idő ellenére.
5. A szabadban felfűtött grill gyorsabban hűl ki, és nem melegíti az életteret a nagy kánikulában.
Ízben, elkészítésben és gyorsaságban is a grilles pizza a nyerő, amellyel pillanatok alatt változatos vacsora készíthető a vendégeknek vagy a családnak.
Ha szeretné grilltudását magas minőségű, professzionális grilleken kamatoztatni, próbálja ki a Broil King első osztályú készülékeit és kiegészítőit, amelyekkel öröm a sütés.