Grillfesztivál, ahol minden füstös álmod valóra válik!
- írta: Frankó Rita
- 2022.10.21
Ha még nincs programod a hétvégére, ne hagyd ki az ország legjelentősebb grill és BBQ eseményét, a SpaTrend Grill Forradalmat október 22-én Ürömön, ahol grill világmárkák, a hazai grill és BBQ körök legjobbjai, ízek, élmények és meglepetések várnak!
Főszerepben a füstös ízek
A SpaTrend Grill Forradalom a grill, BBQ és húsimádók legjobb napja lehet 2022-ben! A kitűnő hangulatról a mindenkit egyesítő közös szenvedély, a grillezés szeretete gondoskodik. A reggel 9 órás kapunyitás előtt az ország legjobb grillmesterei már javában a sütők körül tevékenykednek, hogy már nyitáskor ízek és illatok kavalkádja fogadja a látogatókat.
A SpaTrend Grill Forradalmon nem csak a húsoké lesz a főszerep, a szezonális zöldségek és halak ugyanolyan hangsúlyos szerepet töltenek be, mert a grillezés néhány szelet átsütött húsnál sokkal többről szól!
A séfek az ihletet a világ minden tájáról merítik. A grillezés, nyárson sütés, BBQ és füstölés különféle technikáit merész fűszerezéssel, saját, titkos receptekkel és zseniális tálalással teszik felejthetetlenné a látogatók számára.
A lineup emlékezetes lesz: Nagy Róbert,az NR el Jefe" brand tulajdonosa húsmentes és halas ételekkel, Biró Botond Boldizsár parfümséf a Béterv lakásétterem tulajdonosa ízek és illatok harmóniájával, Kis Sándor séf különleges sütési technikákkal és tálalással, Ruben E. Maislos argentin séf, a Meatcurator alapítója pedig hamisítatlan argentin steak, marhaszegy és sertésborda sütésesével veszi le a lábáról a nagyérdeműt
A séfek bevetik a Grillpláza kínálatának minden grilljét, a gázüzemű Broil Kingeket, a hagyományos Kamado Joe-t és Kamaodo Chefet, és a The Bastardot, a gravitációs elven működő Masterbuilt-et, látványos tűz lobog az OFYR-ban, és grilleszközök komplett tárháza lesz megfigyelhető munka közben. Ezen a napon csak az nem esik szerelembe egy grillel, akinek már van otthon legalább egy sütője!
Ha mindez még nem lenne elég a látogatásra, a pizzaimádók sem fognak tudni ellenállni ennek a fesztiválnak. Itt mutatkozik be először a hamisítatlan nápolyi pizza sütésére alkalmas kis súlyú mobil pizzakemence az Alfa Forni Portable.
A világpremieren jelen lesz a kemencegyártó képviselője Olaszországból, és olyan neves séfek süthetnek benne először pizzát, mint Mák Tamás, a Trattoria Pomo D'oro étterem pizzamestere, valamint a pizzasütés fortélyait Nápolyban elsajátító, azóta itthon pizzasütést oktató Máyer Zoltán.
Sétálj, nézelődj, kóstolj, kérdezz, tanulj, találj rá álmaid grilljére, vagy pizzakemencéjére és a legjobb grillreceptekre a SpaTrend Grill Forradalmon Ürömön,október 22-én!