Hogyan óvd az öntöttvas grillrácsaidat?
- írta: Peitli Csilla
- 2022.03.26
Az öntöttvas remek alapanyag grillezéshez, nem hiába szerették annyira régen. Edények, serpenyők és rácsok ma is szép számmal kaphatóak öntöttvasból, ...
BővebbenAz öntöttvas remek alapanyag grillezéshez, nem hiába szerették annyira régen. Edények, serpenyők és rácsok ma is szép számmal kaphatóak öntöttvasból, ...
BővebbenAz olaszos ízvilág hangsúlyosan jelentkezik a pácban. Fokhagyma, paradicsom, oregánó, olívaolaj egy kis kellemes, citrusos beütéssel. ...
BővebbenFriss, könnyű saláta, ami a hússal és a gombával kiegészítve egy tökéletes tavaszi vacsora. ...
BővebbenTonhal steak bazsalikomos pesztóval, ha valami frissre és ízletesre vágysz. ...
BővebbenA páchoz készített brine ezúttal egy kis sörrel egészül ki az extra ízekért! ...
BővebbenA krémsajttal töltött jalapeno hússal gazdagított változata is remek előétel! ...
Bővebben