Grillezett málnás-barackos Napóleon szelet
- írta: SpaTrend
- 2014.05.06
A szobahőmérsékletre felengedett tésztát nyújtsd 5 mm vastag téglalappá, majd egy sütőpapírral kibélelt tepsire téve tedd félre, miután villával kicsit ...
BővebbenA szobahőmérsékletre felengedett tésztát nyújtsd 5 mm vastag téglalappá, majd egy sütőpapírral kibélelt tepsire téve tedd félre, miután villával kicsit ...
BővebbenMelegítsd elő a grillt közepes hőfokra.A megmosott és megszárított barackokat vágd félbe és enyhén olajozd meg egy ecsettel a fél ...
BővebbenA mangót hámozd meg és vágd falatnyi darabokra.Az áfonyát tisztítsd meg. Ha fagyasztott változatot használsz, várj amíg felenged.A jalapeño paprikát ...
BővebbenKeverd össze a sót, a borsot, a cukrot, a chilit és a fokhagymát egy kisebb edénybe.Mosd meg és szárítsd meg ...
Bővebben