Keresés -

Részletes recept kereső

  • Ananászos pác

    Az ananászt hámozás és tisztítás után pürésítsd össze. A fokhagymát és a friss gyömbért is zúzd össze vagy vágd nagyon ...

    Bővebben
  • Bulgogi (koreai) pác

    A szezámmag pirítása után már nincs is más dolgod, mint elkeverni az összes hozzávalót egy mélyebb tálkában. Addig kevergesd a ...

    Bővebben
  • joghurtos pác

    A hagymát, a fokhagymát, a gyömbért és a mentát tedd egy aprítóba, és dolgozd egészen apróra a hozzávalókat.Ha ez megvan, ...

    Bővebben
  • Juharszirupos barbecue szósz

    A szósz könnyen elkészíthető a hozzávalók elkeverésével, de a boróka bogyó ízléstől függően ki is hagyható az összeállításból.Ezután már rögtön ...

    Bővebben
Kérünk, hogy az optimális felhasználói élmény érdekében fogadd el a sütiket.