Kukoricadarás füstölt hal
- írta: SpaTrend
- 2014.12.01
A szálaira szedett füstölt halat keverd el az aprított fokhagyma zölddel, a fűszerekkel és a kisebb darabokra vágott chipotle paprikával ...
BővebbenA szálaira szedett füstölt halat keverd el az aprított fokhagyma zölddel, a fűszerekkel és a kisebb darabokra vágott chipotle paprikával ...
BővebbenMelegítsd elő a keg grillt 110 °C-ra, és szórd a faszénre a füstöléshez használt hickory fát.A fokhagymát és a padlizsánt ...
BővebbenAz édesburgonyát jól sikáld meg (idősebb példányokat hámozhatod is) és vágd kisebb, falatnyi darabokra.A közepesre melegített grillen egy serpenyőben forrósítsd ...
BővebbenFűtsd be a keg grilled 110 °C-ra.A vajat és a juharszirupot keverd el, ehhez nem árt, ha egy kicsit megmelegíted ...
BővebbenA nyílt lánggal dolgozó grillek esetén szinte kikerülhetetlen, hogy időnként fellángoljon a helyzet. A fel-felcsapó lángokat okozhatja a lecsöpögő zsír, ...
BővebbenElsőként készítsd el a pácot a száraz sherry, a szójaszósz, a szezám olaj és a frissen aprított gyömbér elkeverésével. Egy ...
Bővebben