Kolbász mangó chutney-val
- írta: SpaTrend
- 2014.05.11
A kolbász sütéséhez a rács egyik felét emeld kicsit meg, hogy a dőlve felhelyezett húsok zsírja ne közvetlenül a faszénre ...
BővebbenA kolbász sütéséhez a rács egyik felét emeld kicsit meg, hogy a dőlve felhelyezett húsok zsírja ne közvetlenül a faszénre ...
BővebbenGrillezd meg a csirkemelleket közepes hőfokon. Hat percet szánj oldalanként, majd tedd félre kihűlni. Mikor kihűlt vágd fel falatnyi darabokra a ...
BővebbenEgy kis keverőtálban elegyítsd a hozzávalókat az olívaolaj (és persze a hús) nélkül. Amikor elkészítetted a pácot, lassan keverd bele az ...
BővebbenA friss, tavaszi ízeket hozza vissze ez a recept. Fűszeresen izgalmas választás, ami zöld salátával éppen olyan finom, mint hasábburgonyával. ...
BővebbenMosd meg és vágd félbe a céklákat.Két nagy méretű alufólia lapot tépj le, majd helyezz fel 4-4 fél céklát mindegyik ...
BővebbenEgy nagy edénybe forralj fel sós vizet.Tedd a lobogó vízbe a megmosott, végeitől megszabadított zöldbabot, és főzd 5 percig. Akkor ...
Bővebben