Grillezett ananász karamellel
- írta: SpaTrendOnline
- 2016.02.17
Fogjuk az ananászt, levágjuk a tetejét, amit félbe vágunk. Ezt használhatjuk később dekorációnak. Majd levágjuk az ananász alsó részét. Ezután ...
BővebbenFogjuk az ananászt, levágjuk a tetejét, amit félbe vágunk. Ezt használhatjuk később dekorációnak. Majd levágjuk az ananász alsó részét. Ezután ...
BővebbenAz édes paprika szószhoz rakjuk fel a grillre egy tepsieb a paprikákat, és 30-40 perc alatt megsülnek. Hagyjuk kihűlni és ...
BővebbenA jus (ejtsd: zsü)-höz: a csontot több darabba vágjuk, a leveszöldséget is megtisztítjuk, falatnyi darabokra szeljük. A húst tepsibe tesszük, ...
BővebbenA krumpliról dörzsölj le minden szennyeződést, de lemosni nem kell őket.A kamado grillt gyújtsd be, és várj addig, amíg a ...
BővebbenAz alaposan megmosott gombákról itasd le a vizet, és húzd nyársra őket. Egy nyársra 3-4 darab kerüljön csak, hogy ne ...
BővebbenA kamado grillek különösen alkalmasak nagyobb húsrészek egyben sütésére, füstölésére, de ezeket a húsokat nem mindig könnyű mozgatni. Ebben jelent ...
Bővebben