Grillezett csirkeszárnyak, roquefort mártással
- írta: SpaTrend
- 2014.11.13
Melegítsd elő a grillt magas fokozatra. Amíg a grill melegszik, tisztítsd meg a csirke szárnyakat. Az ízületi részeknél darabold el őket ...
BővebbenMelegítsd elő a grillt magas fokozatra. Amíg a grill melegszik, tisztítsd meg a csirke szárnyakat. Az ízületi részeknél darabold el őket ...
BővebbenA deszkát áztasd be vízbe legalább 1 órával a sütés megkezdése előtt. Melegítsd elő a sütőt kb. 180°C-ra. A bordát közben tedd ...
BővebbenMosd meg a húst és itasd is fel róla a vizet lehetőleg teljesen. Irdald be a húst először egyik irányba, majd ...
BővebbenPréseld a fokhagymát egy kis tálba és keverd ki a sóval. Add hozzá a mustárt, az ecetet, az aprított rozmaringot, ...
BővebbenA frikandót egyben tedd bele egy zárható zacskóba vagy lefedhető edénybe. Egy aprítóban darabold fel a hagymát, a fokhagymát, a ...
BővebbenKend le az egészben hagyott csirkemellet olajjal, majd szórd meg a finomra aprított zöld fűszernövényekkel és fokhagymával. Sózd, borsozd ízlésednek ...
Bővebben