Füstölt sertéshúsos szendvics
- írta: SpaTrend
- 2014.11.24
A sertéslapockát fűszerezd be bőségesen a citromos-chilis fűszerkeverékkel, majd tedd félre egy órára, hogy az ízek kellően átitathassák a húst. A ...
BővebbenA sertéslapockát fűszerezd be bőségesen a citromos-chilis fűszerkeverékkel, majd tedd félre egy órára, hogy az ízek kellően átitathassák a húst. A ...
BővebbenElőször az első hat hozzávalóból készítsd el a pácot. A folyóssá melegített, de nem forró mézbe, keverd el a sherry-t, ...
BővebbenEgy közepes edényben öntsd össze a páclé hozzávalóit a jégkockák nélkül. A keveréket forrald fel és keverd addig, amíg a ...
Bővebben12-24 órával a sütés előtt mosd meg és töröld szárazra a bélszínt. Tedd a húst egy edénybe, majd szórd meg száraz ...
BővebbenA fokhagymát préseld le, vagy vágd apró darabokra, majd add hozzá a mustárt, az olajat, az ecetet és a citrom ...
BővebbenSzeretne egy mexikói pácot, amit a mindent uraló csípősség jellemez. Akkor próbálja ki ezt a zöldfűszeres változatot. ...
Bővebben