Füstölt kacsa palacsintába töltve
- írta: SpaTrend
- 2015.01.11
A combok előkészítését már egy nappal korábban elkezdheted. A kacsa bőrét óvatosan szurkáld meg egy villával, vigyázz, hogy a húst ...
BővebbenA combok előkészítését már egy nappal korábban elkezdheted. A kacsa bőrét óvatosan szurkáld meg egy villával, vigyázz, hogy a húst ...
BővebbenA nagy húsok és ízletes zöldségek mellett időnként egy kis bűnözésre is sor kerülhet grillezés közben. Ilyenkor jöhet jól ez ...
BővebbenA recept bármilyen maradék sült húsból elkészíthető, így meg is van a másnapi ebéd, minimális ráfordítással. ...
BővebbenA hús nélküli burgerek közé tartozik ez ízletes halas verzió. Ha szereted a tonhalat, adj neki egy esélyt. ...
BővebbenA kacsacombokat készítsd elő a sütést megelőző napon. A megmosott és megtisztított combok bőrét (de ne a húst!) óvatosan szurkáld ...
BővebbenEgy kisebb edénybe melegítsd fel a mézet, de csak annyira, hogy enyhén folyós legyen, ne nagyon meleg. Ehhez add hozzá ...
Bővebben