Füstölt fasírt
- írta: SpaTrendOnline
- 2015.10.03
Készítsd elő a grill a füstöléshez. A hőfokot állítsd be 130-150°C közé, a füstölőfát pedig áztasd be 30 percre. Egy lábasban ...
BővebbenKészítsd elő a grill a füstöléshez. A hőfokot állítsd be 130-150°C közé, a füstölőfát pedig áztasd be 30 percre. Egy lábasban ...
BővebbenKlasszikus csirke recept, a bacon ízébe burkolva. ...
BővebbenHa szeretné télen is folytatni a grillezést, akkor ez a leves recept stílusos választás a kinti mínuszokban is. ...
BővebbenA befőzések régi hagyományát eleveníthetjük fel ezzel a recepttel, amiből díjnyertes paradicsomszósz lesz. Érdemes akár többet is készíteni egyszerre, hogy ...
BővebbenA darált sertéshúst tedd egy nagy edénybe, és add hozzá a zúzott fokhagymát, a gyömbérport, az apróra vágott káposztát, piros ...
BővebbenKönnyű előétel, amely a tavasz frissességét hordozza. Grillen elkészítve igazi csemege. Nagy előnye, hogy alig pár hozzávalóból elkészíthető, ezért utolsó ...
Bővebben