Kávéval pácolt steak
- írta: Peitli Csilla
- 2019.01.24
A kávés-fűszeres pác egészen különleges ízeket csalogat elő a húsból. A marhán kívül érdemes kipróbálni sertéssel és báránnyal is, azokhoz ...
BővebbenA kávés-fűszeres pác egészen különleges ízeket csalogat elő a húsból. A marhán kívül érdemes kipróbálni sertéssel és báránnyal is, azokhoz ...
BővebbenHúsmentes burger a grillről, ami a vegetáriánusok álma lehet. A portobello gomba húsos, vastag teste ízletes és zamatos húspótló, amiből ...
BővebbenAki szeretne kitörni a tonhal, lazac, harcsa háromszögből, próbálkozzon meg a selymes ízű kardhallal. A lime-gyömbér pác különlegessé varázsolja majd ...
BővebbenFelejthetetlen ízek, porhanyós állag, igazi kerti grill hangulat várja, ha ezzel a recepttel próbálkozik. ...
BővebbenA garnéla nagyon érzékeny hozzávaló, de ha jól sikerül, akkor igazán ütős lesz a végeredmény. Ezzel a recepttel nem könnyű ...
BővebbenEgyszerű, a pesztótól mégis a megszokottól kicsit eltérő recept, ami kezdőknek is tökéletes választás grillezéshez. ...
Bővebben