Cassoulet a francia babos egytál
- írta: Tarsoly László
- 2019.09.04
A Cassoulet egy francia babos egytálétel, melynek elég sok változatát ismerjük. Van aki csirkével, van aki kacsával és van aki ...
BővebbenA Cassoulet egy francia babos egytálétel, melynek elég sok változatát ismerjük. Van aki csirkével, van aki kacsával és van aki ...
BővebbenA világ legegyszerűbb vega receptje, amit kedves barátnőmnek készítettem. Egyetlenegy speciális hozzávaló szükséges hozzá: egy kimustrált grillezős mikrosütő (kimondani is ...
BővebbenLetisztult ízek, egyszerű elkészítés jellemzi ezt a teriyaki receptet, ami csirkével és gombával is ugyanolyan jól működik. ...
BővebbenSzeretnék most bemutatni nektek egy igazi bbq különlegességet, amely nem Amerikából származik, hisz annak elkészítését szinte már hazánkban is kötelező tananyaggá ...
BővebbenA sárgadinnye és sonka előétel harmonikus ízvilágával hódította meg közönségét. Új szintre emelheted ezt a fogást, ha egy kicsit rápirítasz ...
BővebbenLassan sülő borda, ami a végére omlós, szaftos és feledhetetlen lesz. ...
Bővebben