Aszalt sárgabarackkal töltött libamell bagettben
- írta: Tarsoly László
- 2019.09.20
A napsütötte Tokaj lankáin hosszasan merengve jutott eszembe... A fenét! :) Szólt a húsboltos haver, hogy van olcsón libamell, úgyhogy ráindultam. ...
BővebbenA napsütötte Tokaj lankáin hosszasan merengve jutott eszembe... A fenét! :) Szólt a húsboltos haver, hogy van olcsón libamell, úgyhogy ráindultam. ...
BővebbenA szivárvány színeiben pompázó grillezett saláta komplex ízekkel és csodás látvánnyal nyűgözi majd le a családot! ...
BővebbenAz ősz is sok gyümölcsöt tartogat, amiket érdemes hússal kombinálni. Ha szereti vegyíteni a különféle ízeket, ez a recept önnek ...
BővebbenIlyen az amikor a kevesebb több! Alig pár fűszerrel a zöldbabból izgalmas köret készíthető füstös aromával. ...
BővebbenEddig megismertettelek benneteket egy jó pár ország autentikus ételével, melyeket anno csakis faszénparázs felett készítettek. Most következzen kis hazánk 1800-as ...
BővebbenSzárnyasok és sertések mellé is különleges köret lesz az almából, különösen, ha a zsálya íze a húsoknál is visszaköszön. ...
Bővebben