Portói májpástétom melegen, kalácsra kenve, gránátalmával
- írta: Nagy Bence
- 2019.09.26
Az alap receptet, egy nagyon kedves barátomtól "KarcsiÚrtól" lestem el, akivel egy weber gázgrillben készítettük el eme remeket, egy grillbemutatóra. ...
BővebbenAz alap receptet, egy nagyon kedves barátomtól "KarcsiÚrtól" lestem el, akivel egy weber gázgrillben készítettük el eme remeket, egy grillbemutatóra. ...
BővebbenEz a recept egy könnyű tavaszi grillvacsorához készült el. Amiben kellemes ízek és a finom füstösség találkozik a saláta frissességével és ...
BővebbenAz alma édességére erősít rá ez a recept a juharsziruppal, és egy meglepően jól működő hús-gyümölcs páros lesz belőle. ...
BővebbenÖsszejövetelekre ideális fogás, mert sok lesz belőle, kevés munkával. Az íze pedig variálható a bbq fűszerkeverékkel. ...
BővebbenA kissé unalmas csirkemellet is izgalmassá tehetjük a megfelelő fűszerek keverésével! ...
BővebbenA recept legfontosabb hozzávalója egy jó hentes, aki hosszába félbe tudja vágni a velőscsontot. A többi már gyerekjáték. ...
Bővebben