BBQ oldalas, friss salátával, citrusos dresszinggel
- írta: Antal Gábor
- 2019.10.08
Első lépésként a Kamadó grillünket előkészítjük, az alsó részét a tűztér fölött kerámia lappal elválasztjuk részlegesen. Egy edényben vizet teszünk ...
BővebbenElső lépésként a Kamadó grillünket előkészítjük, az alsó részét a tűztér fölött kerámia lappal elválasztjuk részlegesen. Egy edényben vizet teszünk ...
BővebbenElső lépésként tisztítsuk meg, és formázzuk a csirkecombokat. Ha kész, elkészítjük a kérget rá. Az elsőhöz aszalt szárított paradicsomot darálunk (vagy ...
BővebbenÉlénk színe és édeskés íze miatt minden generáció által kedvelt zöldség a sütőtök, ami a grillen is remek aromákat kap. ...
BővebbenHa egy kicsit izgalmasabb ízesítésre vágyunk, akkor ez az olaszos sütőtök nyárs kielégítheti ízlelőbimbóinkat. ...
BővebbenA grillen készült húsok mellé egy könnyed saláta is belefér. A meleg saláta tökéletes kiegészítője csirke és egyéb szárnyas ételeknek. ...
BővebbenHa szereted a halakat, és szívesen kipróbálnál pár különlegesebb fogást is közülük, akkor ez a kardhal recept neked szól. ...
Bővebben