Vargánya pestoval töltött szűz
- írta: Szilágyi Zoltán
- 2020.02.18
A sertésszűz rendkívül sok lehetőséget rejt magában. A most következő receptet, rendkívül egyszerű elkészíteni. De mégis egy igazi különlegesség kerül ...
BővebbenA sertésszűz rendkívül sok lehetőséget rejt magában. A most következő receptet, rendkívül egyszerű elkészíteni. De mégis egy igazi különlegesség kerül ...
BővebbenA lazac filé bőrét és a szálkákat eltávolítsuk el. Öblítsük le a lazacot hideg hideg vízzel és papírtörlővel paskoljuk szárazra. Áztassuk vízbe ...
BővebbenKészítsen egy dupla rétegű alufóliát elő. A burgonyát szeletelje fel nagyobb hasábokra és egy tálba téve keverje össze olívaolajjal. A krumplikat fűszerezze ...
BővebbenTávolítsuk el az ezüst hártyát a húsról. Fűszerezzük és olajozzuk a húst, majd legalább 4 órán át pihentessük a hűtőbe. (Akár ...
BővebbenKészítse elő a grillt közvetlen hős sütésre. Melegítse 250 °C-ra. Kenje le olajjal a steakeket. Majd süsse hirtelen 2x2 percig mindkét oldalát ...
BővebbenTávolítsuk el az ezüst hártyát a Spare Ribs-ről egy villával. A bordákat a fűszerekkel jól bedörzsöljük, és körülbelül 4 órán át ...
Bővebben