Ananászos garnéla baconbe tekerve
- írta: Peitli Csilla
- 2021.06.07
Az ellenmondások tökéletes összhangja ez az előétel, ami egyszerre sós és édes, puha és roppanós. ...
BővebbenAz ellenmondások tökéletes összhangja ez az előétel, ami egyszerre sós és édes, puha és roppanós. ...
BővebbenA szabadtéri faszenes sütés természetes velejárója a füst, ami kellemes aromát ad a sülő ételnek. Ennek kiegészítésére (és a gázgrillekhez) ...
BővebbenLassan készülő ragacsos borda házi páccal és mártogatóssal. ...
BővebbenA kacsamell egy nagyon gyorsan elkészülő szaftos, ízletes fogás, amit kifejezetten különlegessé tesz a füstös zeller hab. Nem csak ízében, ...
BővebbenA frittata egy olasz tojáslepény, melyet előszeretettel fogyasztanak reggelire, vagy hidegen előételként. Egy kis csavarral készítettem el a Broil King ...
BővebbenVendégváró falatok steakből, gombával és bbq szósszal. Látványos és ínycsiklandó kezdet egy vacsorához! ...
Bővebben