Hozzávalók:
- 4 db kukorica
- 200 ml olasz saláta dresszing
- 1 kk friss rozmaring
- 4 db paradicsom
- 4 marék bébi spenót
Elkészítés:
- A saláta öntetet keverjük el a rozmaringgal, majd forgassuk bele ebbe a kukoricákat. (Ha fagyasztott kukoricát használunk, hagyjuk teljesen felolvadni.)
- Pihentessük benne legalább 20 percet.
- Melegítsük elő a grillt közepes hőfokra.
- A kukoricát vegyük ki a pácból és tegyük fel a grillre.
- Süssük 15 percig, időnként megforgatva egy fogóval.
- Amikor megpuhult a kukorica, tegyük vissza a pácba.
- Adjuk hozzá a felkockázott paradicsomot és pihentessük 1-4 órát.
- Tálalás előtt vegyük ki a kukoricákat és vágjuk le a szemeket a szárról.
- A szemeket keverjük el a paradicsomos öntettel, majd az egészet halmozzuk az előre kirakott bébi spenótra.