Hozzávalók:
- 3 db cukkini
- 1 ek olívaolaj
- 120 g kecskesajt
- 2 ek szárított paradicsom
- 1 ek szárított paradicsom olaja
- 1 kk friss kakukkfű
- 2 ek parmezán sajt
- ízlés szerint bors
- ízlés szerint só
Elkészítés:
- Melegítsük elő a grillt közepes hőfokra.
- A cukkiniket vágjuk hosszában vékony szeletekre.
- A zöldség szeletek mindkét oldalát kenjük az olívaolajjal és sózzuk meg őket.
- Tegyük fel őket a grillre és oldalanként 4 perc alatt süssük meg.
- Közben egy kisebb tálban keverjük össze a kecskesajtot az apróra vágott paradicsommal, a kakukkfűvel, az olajjal és sózzuk, borsozzuk ízlés szerint.
- Egy spatula segítségével kenjünk a sajtos keverékből egy adagot a cukkinikra, amiket aztán tekerjünk fel.
- A tekercseket tegyük egy sütőpapírral bélelt tepsire.
- Szórjuk meg őket a parmezán sajttal és mehetnek vissza a grillre 15 percre, hogy megolvadjon a sajt!