Sertéshús egyben sütve

írta: Billege Andras


Elkészítési idő: 10 perc
Nehézségi fok Nehézségi fok: Nehézségi fok Nehézségi fok Nehézségi fok Nehézségi fok Nehézségi fok
Eszköz: Gázgrill, Kamado grill,
A recept 0 embernek tetszett.

Tetszik a recept

A receptet 0 ember készítette el.

Elkészítettem

Hozzávalók:

  • 1 db karaj
  • ízlés szerint olívaolaj
  • ízlés szerint grillfűszer
  • ízlés szerint só
  • bors

Elkészítés:

  1. Távolítsuk el az ezüst hártyát a húsról.
  2. Fűszerezzük és olajozzuk a húst, majd legalább 4 órán át pihentessük a hűtőbe. (Akár egy éjszakán át is maradhat.)
  3. Melegítsük elő a grillt  közepes hőfokra.
  4. Grillezzük a húst mindkét oldalon kb. 2 x 2 percig kb. 140 °C-on, amíg a belső maghőmérséklet el nem éri az 59 °C-ot.
  5. A felvágás előtt hagyjuk kb. 5 percig pihenni.

forrás: Masterbuilt

Címkék:

Kérünk, hogy az optimális felhasználói élmény érdekében fogadd el a sütiket.