Hozzávalók:
- 6 db hátsó malac bordák
- grill fűszerkeverék
- BBQ szósz
- fokhagyma
- rozmaring
- sör
- 250 ml almalé
Elkészítés:
- Távolítsuk el az ezüst hártyát a Spare Ribs-ről egy villával.
- A bordákat a fűszerekkel jól bedörzsöljük, és körülbelül 4 órán át pihentetjük a bordaállványban.
- Melegítsük elő a grillt közepes hőmérsékletre (kb. 160 ° C)
- Helyezzük a Spare Ribs-eket alumínium tálcára és azt egy alumíniumfóliára.
- Tegyük a rozmaringot és a fokhagymát a tál alá, majd töltsük ki a sört és az almalét. Zárjuk be jól.
- Grillezzük a bordákat kb. 2 órát.
- Kenjük le a bordákat BBQ mártással és grillezzük további 15 percig.
forrás: Masterbuilt