Csabai karaj Kamado Chef grillben

írta: Billege Andras

 

Egy klasszikus fogás egy kis csavarral bbq hőtartományban. Aki az eredeti receptet szereti, imádni fogja a füstös karakterét.

 

 

 


Elkészítési idő: 150 perc
Nehézségi fok Nehézségi fok: Nehézségi fok Nehézségi fok Nehézségi fok Nehézségi fok Nehézségi fok
Eszköz: Kamado grill,
A recept 0 embernek tetszett.

Tetszik a recept

A receptet 0 ember készítette el.

Elkészítettem

Hozzávalók:

  • 1.5 kg sertéskaraj
  • 1 szál csípős kolbász
  • 1 teáskanál dijoni mustár
  • 80 g Suncity sertés rub
  • 1 ág friss rozmaring

Elkészítés:

 

A Kamado Chef grillt a deflektorkövel együtt felfűtöm 130 fokra. A szénhez boroshordó füstölőfát adok. A karajt felszúrom és megtöltöm egy szál csabai kolbásszal. Vékonyan átkenem mustárral és fűszerezem Suncity BBQ pork rubbal, majd sütni kezdem. Amikor száraznak tűnik a hús felülete vízzel spriccelem és addig sütöm, amíg a hús eléri a 74 fokos meghőmérsékletet.

Akár mustárral és csemege uborkával szendvicsnek, akár egy burgonya körettel egy tartalmas ebédnek is tökéletes

 

 

 

Címkék:

Kérünk, hogy az optimális felhasználói élmény érdekében fogadd el a sütiket.