Rib eye steak

írta: Vezse Roland


Elkészítési idő: perc
Nehézségi fok Nehézségi fok: Nehézségi fok Nehézségi fok Nehézségi fok Nehézségi fok Nehézségi fok
Eszköz: Gázgrill, Faszenes grill, Kamado grill,
A recept 0 embernek tetszett.

Tetszik a recept

A receptet 0 ember készítette el.

Elkészítettem

Hozzávalók:

  • 4 db rib eye steak
  • olaj
  • frissen őrölt bors
  • tengeri só

Elkészítés:

  1. Készítse elő a grillt közvetlen hős sütésre. Melegítse 250 °C-ra.
  2. Kenje le olajjal a steakeket.
  3. Majd süsse hirtelen 2x2 percig mindkét oldalát a húsoknak.
  4. Grillezés közben vagy utána sózza, borsozza őket.
  5. A hús maghőmérséklete körülbelül 56 °C és 58 °C között legyen.
  6. A felvágás előtt hagyja kb. 5 percig pihenni a húst.

forrás: Masterbuilt

Címkék:

Kérünk, hogy az optimális felhasználói élmény érdekében fogadd el a sütiket.