Pesztós pizza

írta: SpaTrend


Elkészítési idő: 20 perc
Nehézségi fok Nehézségi fok: Nehézségi fok Nehézségi fok Nehézségi fok Nehézségi fok Nehézségi fok
Eszköz:
A recept 0 embernek tetszett.

Tetszik a recept

A receptet 0 ember készítette el.

Elkészítettem

Hozzávalók:

  • 1 db elősütött pizzalap
  • 55 gramm pesztó szósz
  • 120 gramm asiago sajt
  • 1 db paradicsom
  • 240 gramm mozzarella

Elkészítés:

  1. Melegítsd elő a grillt alacsony hőfokra.
  2. A pizzalapon vékonyan terítsd el a pesztót, majd szórd meg alaposan a reszelt asiago sajttal.
  3. Erre helyezd fel egyenletesen a szeletekre vágott paradicsomot és a mozzarellát.
  4. Süsd addig a pizzát, míg a sajt szépen meg nem olvad és elkezd halványan barnulni.
  5. Szervírozás és szeletelés előtt várj egy percet, hogy kicsit hűlhessen a pizza. 

Extra tippek: 

  • Ha fagyasztott pizzalappal dolgozol, akkor mindenképpen hagyd felengedni a tésztát mielőtt elkezded összeállítani a pizzát. És ne feledd, hogy ebben az esetben a sütés is tovább tart majd.
  • Az asaigo helyett használhatsz más kemény sajtot is, de ez az olasz sajtféle különösen jól illik a pesztóhoz.

Címkék:

Kérünk, hogy az optimális felhasználói élmény érdekében fogadd el a sütiket.