Grilleztett sajtos kenyér gombával

írta: Peitli Csilla

Ha csak pár dolog van otthon, akkor is készülhet valami egyszerű finomság a grillen. Ez a sajtos pirított kenyér előételnek, de uzsonnának is tökéletes.


Elkészítési idő: 15 perc
Nehézségi fok Nehézségi fok: Nehézségi fok Nehézségi fok Nehézségi fok Nehézségi fok Nehézségi fok
Eszköz: Gázgrill,
A recept 0 embernek tetszett.

Tetszik a recept

A receptet 0 ember készítette el.

Elkészítettem

Hozzávalók:

  • 1 db bagett
  • 250 g mozzarella sajt
  • 1 db újhagyma
  • 1 konzerv gomba
  • 80 g majonéz
  • 2 ek parmezán sajt

Elkészítés:

  1. Egy kis tálkában keverjük össze az apróra vágott gombát, a reszelt mozzarellával és a majonézzel.
  2. Adjuk hozzá a parmezán sajtot és a karikákra vágott újhagymát is.
  3. A bagettet vágjuk fel tetszőlegesen (készíthetünk két hosszában felvágott fél szendvicset vagy kisebb darabokat).
  4. A kenyeret kenjük meg a sajtos keverékkel és tegyük fel a magas hőfokra melegített grillre.
  5. Zárt tető alatt, indirekt grillezéssel süssük 5-10 percig, hogy a kenyérnek is legyen ideje megpirulni.
  6. Még melegen tálaljuk.

Címkék:

Kérünk, hogy az optimális felhasználói élmény érdekében fogadd el a sütiket.