Hozzávalók:
- 4 szelet lazacfilé
- 1 db mangó
- fél db narancs
- 1 gerezd lime
- 8 db burgonya
- 1 db póréhagyma
- 1 ek színes bors
- 5 g só
- 3 g őrölt chili
- 2 ek olívaolaj
Elkészítés:
- A lazacszeleteket besózzuk, bedörzsöljük az összetört színes borssal. Mindkét oldalát jól átsütjük.
- A mangót apró darabokra vágjuk, adunk hozzá feldarabolt narancsot és a feldarabolt poréhagymát. Egészen kevéske chiliporral megszórjuk és egy-két teáskanál olívaolajja meglocsoljuk.
- A főtt burgonyákat kettészeljük, ráhelyezzük a halszeletet. Majd díszítjük a póréhagyma zöld részével.
- Hozzáadjuk a mártást.
Extra tippek:
- Használhatsz fagyasztott vagy konzerv mangót is, de ez utóbbit alaposan mosd át, hogy ne legyen túlzottan édes az íze.