Grill csirkeszárnyak egyszerűen

írta: Peitli Csilla

Ha előkészületek nélkül vagy boltzár idején kell finom vacsorát összedobni, erre a receptre mindig számíthat.


Elkészítési idő: 50 perc
Nehézségi fok Nehézségi fok: Nehézségi fok Nehézségi fok Nehézségi fok Nehézségi fok Nehézségi fok
Eszköz: Gázgrill, Faszenes grill,
A recept 0 embernek tetszett.

Tetszik a recept

A receptet 0 ember készítette el.

Elkészítettem

Hozzávalók:

  • 2 kg csirkeszárny
  • 2 ek só
  • 2 ek bors
  • 2 ek fokhagymapor

Elkészítés:

  1. Melegítsük elő a grillt magas hőfokra.
  2. A csirkeszárnyakat készítsük elő.
  3. A fűszereket keverjük össze egy kisebb tálkában, majd a szárnyakat bőségesen vonjuk be a száraz páccal.
  4. Tegyük egy lemezre a szárnyakat egymás mellé- ne túl szorosan - pirítsuk meg oldalanként  egy percig.
  5. Ezután vegyük lejjebb a hőfokot és süssük további 7-10 percig, hogy teljesen átsüljön.
  6. Ha szeretnénk egy kis csípősséget is belevinni, akkor az utolsó pár percben kenjük le csípős bbq szósszal.

Címkék:

Kérünk, hogy az optimális felhasználói élmény érdekében fogadd el a sütiket.