Bárányborda algás vajjal

írta: Peitli Csilla

Egyszerű recept, de egy izgalmas hozzávaló miatt különleges ízélmény lesz belőle.


Elkészítési idő: 20 perc
Nehézségi fok Nehézségi fok: Nehézségi fok Nehézségi fok Nehézségi fok Nehézségi fok Nehézségi fok
Eszköz: Faszenes grill,
A recept 0 embernek tetszett.

Tetszik a recept

A receptet 0 ember készítette el.

Elkészítettem

Hozzávalók:

  • 12 szelet bárányborda
  • 100 g vaj
  • 1 ek nori lap

Elkészítés:

  1. A nori lapot törjük össze porrá, majd ezt kevejük össze a vajjal. Hűtőben tároljuk felhasználásig.
  2. Melegítsük elő a grillt magas hőfokra.
  3. A hússzeleteket kenjük le bőségesen a vajjal (a felét bátran rátehetjük), majd mehetnek is fel a grillre.
  4. Oldalanként 2-3 perc alatt pirítsuk meg, és már vehetjük is le a grillről.
  5. Fóliába csomagolva pihentessük 5 percig tálalás előtt.
  6. Tálaláskor a maradék vajat még halmozzuk a bárányra.

Címkék:

Kérünk, hogy az optimális felhasználói élmény érdekében fogadd el a sütiket.