Baconbe tekert répa

írta: Peitli Csilla

A téli időszakban sem kell lemondania a zöldségekről, készítse őket a grillen, köretnek vagy csak uzsonnának. Ez a baconbe csavart répa igazi amerikai ínyencség, ami kihozza a legjobbat mindhárom összetevőből.


Elkészítési idő: 35 perc
Nehézségi fok Nehézségi fok: Nehézségi fok Nehézségi fok Nehézségi fok Nehézségi fok Nehézségi fok
Eszköz: Gázgrill, Faszenes grill, Kamado grill,
A recept 0 embernek tetszett.

Tetszik a recept

A receptet 0 ember készítette el.

Elkészítettem

Hozzávalók:

  • 900 g répa
  • 450 g szeletelt bacon
  • 60 ml juhar szirup

Elkészítés:

  1. Melegítsük elő a grill közepes/magas hőfokra.
  2. A répát mossuk és hámozzuk meg, majd tekerjük be őket a szeletelt baconbe.
  3. A répákat helyezzük egy grill lapra, majd süssük 10 percig.
  4. Ekkor kenjük le a juhar sziruppal, és süssük újabb 5 percig, majd fordítsuk meg őket, és süssük 8 percig a répát mielőtt lekennénk ezt az oldalt is a sziruppal.
  5. Ha a bacon már ropogós és a répa is megpuhult, vegyük le a grillről és azonnal tálaljuk.

Címkék:

Kérünk, hogy az optimális felhasználói élmény érdekében fogadd el a sütiket.