Aszaltszilvával töltött csirkecomb Broil King Imperiál gázgrillben
írta: Billege Andras
A csirke egy viszonylag semleges ízű hús, így bátran variálhatjuk sütés közben akár gyümölcsökkel is.
Hozzávalók:
- 4 db csirkecomb filé
- 8 db Aszaltszilva
- 50 g argentin grill fűszer
- 100 ml BBQ szósz
Elkészítés:
A csirkecombfiléket megszórom argentin grill fűszerkeverékkel majd 2 szem aszaltszilvát töltök a csont helyére és a combokat a szilva alá hajtom. Szépen elrendezem egy tepsiben a combokat, és 15 percet állni hagyom. Közben a grillt 180 fokra fűtöm fel.
A tepsit a grillbe teszem, és 35 percet sütöm a combokat.
35 perc után meglocsolom bbq szósszal és még 15 percet sütöm