A grillezett gombák ásza

írta: Peitli Csilla

Egyszerű, de annál ízletesebb recept, amiből rögtön lehet dupla adagot is készíteni.


Elkészítési idő: 15 perc
Nehézségi fok Nehézségi fok: Nehézségi fok Nehézségi fok Nehézségi fok Nehézségi fok Nehézségi fok
Eszköz: Gázgrill,
A recept 0 embernek tetszett.

Tetszik a recept

A receptet 0 ember készítette el.

Elkészítettem

Hozzávalók:

  • 220 g csiperke
  • 120 g vaj
  • fél kk kapor
  • fél kk fokhagymasó

Elkészítés:

  1. Melegítsük elő a grillt közepes/magas hőfokra.
  2. A gombák tisztítsuk meg és húzzuk nyársra.
  3. A vajat olvasszuk meg, majd keverjük össze az aprított kaporral és a fokhagymasóval.
  4. Ezzel az ízesített vajjal kenjük le a gombákat, és rögtön mehetnek is a grillre.
  5. Grillezzük 10-15 percig (a gomba méretétől függően), minden forgatásnál kenjük le még egyszer a vajas keverékkel.

Címkék:

Kérünk, hogy az optimális felhasználói élmény érdekében fogadd el a sütiket.